Dani Gallardo condemnat a quatre anys i mig de presó per les protestes a Madrid per la sentència al procés

L’Audiència provincial de Madrid ha emès sentència condemnatòria de quatre anys i mig de presó per a Dani Gallardo, el jove de vint-i-tres anys detingut a la capital de l’estat durant el transcurs de les protestes per la sentència del 14 d’octubre 2019 sobre els presos polítics catalans.

Dani Gallardo ha estat condemnat per atemptat contra l’autoritat, lesions lleus i desordres públics. En Dani ja ha passat un any de presó preventiva i després del judici va quedar en llibertat a l’espera de la sentència on la Fiscalia demanava sis anys de presó.

Els fets pels quals ha estat condemnat en Dani Gallardo van succeir dos dies després de fer-se pública la sentència sobre el procés, en el transcurs d’una protesta a la cèntrica plaça del Sol de Madrid. Segons afirma la sentència i pel que l’han condemnat, en Dani Gallardo va agredir a un policia amb un pal amb claus. Ell sempre ho ha negat i va declarar que tan sols es va interposar entre un policia i una noia a qui estaven detenint. La sentència també el condemna a pagar una indemnització de 5.600 euros al policia i a l’Ajuntament de Madrid.

Moltes han estat les reaccions de suport a Dani Gallardo a través de les xarxes socials.

 

Tags: Dani Gallardo

Notícies semblants: