Grans marques de roba com Springfield comencen a etiquetar en català

Foto: Plataforma per la Llengua

El que hauria de ser normal al nostre país, que tots els productes venuts en el nostre territori s’etiquetessin en la nostra llengua, no és més que un desig. La majoria de peces de roba que trobem a les botigues no estan etiquetades en català.

A poc a poc, lamentablement molt a poc a poc, algunes marques van incorporant el català en el seu etiquetatge, com el Grup Tendam, abans Grup Cortefiel. Les cinc marques del grup seguint una reivindicació plantejada per Plataforma per la Llengua, ja etiqueten els seus productes en català, garantint així els drets de tots els catalans i catalanes. Aquestes cinc marques són: Springfield, CortefielWomen’secretFifty i Pedro del Hierro. 

Fa un any que Plataforma per la Llengua estava fent gestions amb el Grup Tendam per tal que incorporessin el català en l’etiquetatge dels seus productes tèxtils i finalment ho han aconseguit, gràcies a la bona predisposició del grup per donar un millor servei als clients catalans i seguint les normes que dicta el Codi de Consum de Catalunya. En aquests moments continuen treballant perquè incorporin la nostra llengua en les seves pàgines web.

Plataforma per la Llengua continua treballant per sensibilitzar a empreses i comerciants perquè compleixin amb la legislació en matèria lingüística introduint la llengua catalana en els productes venuts als països catalans.

Tags: Plataforma per la llengua

Notícies semblants: