Com preparar el millor fertilitzant natural i més ecològic per les nostres plantes a base d’Àloe Vera

L’Àloe Vera és una planta originària d’Àfrica que s’ha fet tan famosa que segurament tots de vosaltres coneixeu les seves propietats, entre elles el ser el millor fertilitzant natural i ecològic per les nostres plantes ornamentals i de cultiu. És una planta de les anomenades crasses fàcil de cultivar a casa, ja que presenta una gran acumulació d’aigua en les seves arrels, tronc i fulles, per tant és molt resistent als períodes de sequera que pateixen algunes zones del nostre país, gràcies al dipòsit d’aigua que va acumulant en les fulles.

Darrerament s’ha convertit en un dels productes més utilitzats en cosmètica i també està entrant molt fort en el món de l’alimentació per les seves propietats antibacterianes, cicatritzants, antioxidants i rica en vitamines i minerals. Sí totes aquestes propietats són beneficioses per nosaltres, també funcionen amb les plantes, tant les ornamentals com per les de cultiu en els nostres horts.

Per preparar un fertilitzant per regar les nostres plantes només hem de tallar unes fulles d’Àloe Vera, tallar-les en trossos petits i triturar-les amb una batedora, com si féssim un suc i després afegir-lo a l’aigua de regar. En aquest vídeo ens expliquen tot el procés.

 

I si teniu una planta d’Àloe Vera a casa en el següent vídeo ens expliquen com cuidar-la.

 

També us pot interessar 👇 

Per què tots hauríem de tenir una planta d’Àloe Vera a casa? – Propietats i aplicacions 

Tags: Àloe Vera

Notícies semblants: