Els Mossos busquen a la Sandra en una antiga pedrera de Teià on es va sentir un crit

Segons informa el Punt Avui els Mossos d’Esquadra i els bombers busquen a Sandra Culi en la zona d’una antiga pedrera de Teià, després que un grup de voluntaris que estaven rastrejant la zona, van cridar “Sandra” i els hi va respondre un crit de dona, una mica apagat, que semblava venir d’algun forat de l’antiga pedrera.

Quan van ser alertats, els Mossos i bombers van muntar un dispositiu de recerca sobre el terreny que està a nou quilòmetres de la casa de Vilassar de Mar on va dinar la Sandra el dia de Sant Esteve i després de sortir a passejar una estona, com acostumava a fer, no va tornar.

La zona on es va centrar la recerca és una zona freqüentada per senderistes i podria ser que la Sandra que li agradava passejar, arribés fins allà i patís algun accident. El dispositiu de recerca va estar treballant durant hores amb dotze dotacions i gossos especialistes en la recerca de persones, però no es va sentir cap més crit i a les deu de la nit van abandonar la recerca sense haver trobat a la Sandra o la persona que va emetre el crit. Si es produeix algun altre indici, es reactivarà el dispositiu de recerca.

Recordem que la Sandra està desapareguda des del passat 26 de desembre des que va sortir de casa de la família del seu marit a Vilassar de Mar, on passava les festes nadalenques. Aquella mateixa nit la família va interposar la corresponent denúncia que es va formalitzar l’endemà a la comissaria dels Mossos de Premià de Mar.

Els Mossos d’Esquadra demanen col·laboració per tal de trobar una dona desapareguda a Vilassar de Mar

Tags: Desapareguts

Notícies semblants: