Adrià Carrasco torna a casa després de quasi tres anys a l’exili.


-2

Adrià Carrasco, l’activista d’Esplugues de Llobregat que va marxar cap a l’exili a Bèlgica quan la Guàrdia Civil l’anava a detenir l’abril del 2018, per un presumpte delicte de terrorisme, rebel·lió i sedició, com varen fer amb la Tamara Carrasco, que finalment va quedar absolta després de passar més d’un any de confinament a Viladecans, ha tornat a Catalunya.

Després de gairebé tres anys d’exili, l’Adrià ja és a casa, millor dit, en aquests moments està oferint una roda de premsa davant el TSJC, un cop la seva causa hagi quedat arxivada provisionalment. Aquesta tarda a les 19.30 s’ha convocat una concentració davant l’Ajuntament d’Esplugues.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

-2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.