D’aquí a unes setmanes tornarà a obrir l’emblemàtica Granja Vendrell de Barcelona

Segons ha informat en Jordi Basté en el seu programa matinal El món a RAC1, de la cadena de ràdio catalana, d’aquí a unes setmanes l’emblemàtica Granja Vendrell del carrer Girona de Barcelona tornarà a obrir les portes. 

Al mes de setembre del 2019, un tuit de l’antic propietari ens va sorprendre anunciant que després de 98 anys i tres generacions Vendrell al capdavant de la granja, tancaven definitivament. Pocs mesos després del tancament i mentre s’estaven fent unes obres de remodelació de l’edifici, van robar el rètol d’estil art déco de l’establiment.

Precisament va ser RAC1 qui va col·laborar a recuperar-lo, quan es va donar la notícia del robatori, una persona va trucar dient que havia estat ell, pensant que les anaven a llençar i en Jordi Basté va posar en contacte al “lladre” amb el propietari de la Granja Vendrell, que va poder recuperar les lletres tan característiques del local.

ÚLTIMA HORA: Apareixen les lletres desaparegudes del rètol de l’emblemàtica Granja Vendrell

Les lletres de la façana i altres elements de la granja, com un llum, un marbre o uns miralls, estan catalogats i protegits per l’Ajuntament de Barcelona al Catàleg d’Establiments Emblemàtics de la ciutat.

Ara quan la Granja Vendrell està a punt de celebrar el centenari de la seva inauguració, torna a obrir les portes de la mà d’Arianna Grau la cap de sala d’un acollidor restaurant del Born de Barcelona, el Meneghina.

 

L’Arianna vol recuperar aquells plats amb nata tan especial que feien a la Granja Vendrell i per això l’antic propietari, Demetri Vendrell, li ha cedit la recepta centenària. En aquests moments de pandèmia tan dolents per l’hostaleria, sempre és una bona notícia veure que algú continua apostant per obrir un negoci i recuperar vells establiments emblemàtics de la Ciutat Comtal.

Notícia del 16/09/2019

Granja Vendrell, un altre establiment centenari que tanca a l’Eixample de Barcelona.

Tags: Barcelona, Granja Vendrell

Notícies semblants: