El petit poble de Pinós al Solsonès busca famílies que vulguin anar a viure-hi.

Santuari de Pinós

El municipi de Pinós a la comarca del Solsonès, integrat per cinc petits pobles, està cercant famílies que es vulguin establir en ell. L’únic requisit que demanen és que tinguin un mitjà de transport propi i un projecte que es pugui desenvolupar al municipi.

Pinós està format pels poblets d’Ardèvol, Matamargó, Pinós, Sant Just d’Ardèvol i Vallmanya, entre tots no arriben als 300 habitants. El que els preocupa i per això han pres aquesta iniciativa, és la continuïtat de l’escola d’Ardèvol i la falta de vida en aquests micropobles, ja que la població fa anys que s’està envellint.

 

Un dels atractius de municipi és que molt a prop del Santuari de Pinós està just el Centre Geogràfic de Catalunya.

Sabeu on és exactament el centre geogràfic de Catalunya?

Des que ens ha envaït la pandèmia, molta ha estat la gent que vol marxar de les grans ciutats a un entorn més natural i tranquil i gràcies al teletreball, moltes famílies estan fent el pas de canviar de forma de viure.

Si sou una d’aquestes famílies que voleu abandonar les aglomeracions en temps de pandèmia, contacteu amb el departament de serveis socials (ssocials@pinos.ddl.net) de l’Ajuntament de Pinós, abans del 31 de gener, indicant el nombre de persones que forma la vostra família, les edats, el motiu per fer el canvi i el projecte que teniu.

Tags: Micropobles, Pinós, Pobles, repoblem

Notícies semblants: