Jordi Pujol i Marta Ferrusola donen positiu en Coronavirus

Segons informen diferents mitjans de comunicació, Jordi Pujol i la seva esposa Marta Ferrusola estan confinats en el seu domicili des del passat divendres per haver donat positiu en Coronavirus. Segons publica La Vanguardia, que han pogut confirmar la notícia amb fonts properes a la família, el matrimoni es troba bé, són casos asimptomàtics de Covid-19.

Jordi Pujol i Marta Ferrusola tenen 90 i 85 anys respectivament, per tant són persones de risc, sobretot ella que el passat estiu va patir una caiguda per les escales de la seva casa de Queralbs en la que va patir diverses fractures i un traumatisme cranioencefàlic.

 

Ferrusola va ser traslladada en helicòpter a Barcelona i després de ser intervinguda de les fractures va quedar ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron durant tres mesos. Ara continuava el seu procés de recuperació en el seu domicili de Barcelona.

Notícia del 01.01.2020

Marta Ferrusola ingressada a la Vall d’Hebron després de patir un accident a Queralbs

Tags: Coronavirus - Covid-19, Jordi Pujol, Marta Ferrusola

Notícies semblants: