Localitzen a França l’elefanta Dumba en molt mal estat de salut

La Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) amb la col·laboració de la Fundació One Voice Animal, han localitzat a França  l’elefanta Dumba que vivia fins fa dos mesos en el jardí d’una casa de Caldes de Montbui.

Segons informa ràdio Caldes, fa dos mesos els propietaris de la Dumba la van traslladar fins al departament francès de Gard, per evitar que fos decomissada i poder vendre-la, ja que s’havien presentat diverses denúncies per les males condicions en què vivia, però ni la Generalitat ni l’Ajuntament de Caldes havien pres cap mesura al respecte.

Notícia del 27.09.2020

La història de Dumba una elefanta que viu en el jardí d’una casa de Caldes de Montbui

Ara l’han localitzat en un remolc de pocs metres quadrats i en molt mal estat de salut. Malgrat el seu delicat estat de salut i l’edat avançada que té la Dumba, els seus propietaris continuen llogant-la per espectacles de circ en països on encara es poden utilitzar animals. Quan no treballa, la Dumba es passa els dies tancada en el seu remolc i una carpa de 10×8 metres, enmig d’un descampat del departament de Gard francès.

Ara que ha estat localitzada, el que pretenen FAADA i la Fundació One Voice Animal és que es traslladi a un santuari d’animals francès, on ja té una plaça reservada, però això ja dependrà del govern francès.

 

En la pàgina web d’One Voice Animal hi ha més informació i estan recollint signatures per demanar a les autoritats franceses que traslladin a la Dumba a un hàbitat propi, perquè passi els darrers anys de la seva vida. Podeu signar aquí. 

 

Tags: Dumba, Elefanta

Notícies semblants: