Els Mossos rescaten a Olot una gossa després de fer-se viral un vídeo on es veia com era maltractada.

Agents dels Mossos d’Esquadra van rescatar el passat divendres a Laska, una gossa que era maltractada pel seu responsable. El passat mes de desembre uns veïns d’Olot van gravar unes imatges del pati interior d’una casa, on es veia com es maltractava a la Laska i van publicar el vídeo a les xarxes socials, ràpidament es va fer viral i va fer saltar les alarmes de protectores i associacions animalistes.

Diverses associacions i protectores, com AnimaNaturalis, van denunciar el cas a la policia, demanant la intervenció i decomís de la gossa per traslladar-la a un lloc segur. El passat divendres els agents dels Mossos d’Esquadra van anar a l’habitatge, van rescatar la Laska de mans del seu maltractador i han obert la corresponent investigació.

 

La Laska ha estat traslladada a Terra Viva, l’Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa amb seu a Olot, on es recuperarà del maltractament rebut i amb l’estima que rebrà esperem que perdi la por a les persones. AnimaNaturalis ja ha anunciat a través de les xarxes socials que estan treballant en la denúncia per tal que el maltractador sigui castigat amb la pena més alta.

Altres associacions com Fundació Fauna, Lex Ànima i el PACMA també han anunciat que es personaran com acusació particular juntament amb AnimaNaturalis perquè la Laska no hagi de tornar a casa del maltractador.

Tags: animals, Laska, Maltractament

Notícies semblants:

Últimes Notícies