La Sagrada Família reprèn les obres per tal d’acabar la Torre de la Verge abans de final d’any

Avui s’han reprès les obres de la Sagrada Família que han estat mesos aturades a causa de la pandèmia de la Covid-19. La intenció és que la Torre de la Verge Maria, de 138 metres d’alçada, estigui acabada abans de final d’any.

La torre està pràcticament feta, tan sols queda instal·lar els elements dels panels que formaran part de la terminal de 25 metres i que es culminarà amb gran estel de 12 puntes de 3 metres cada una i amb un diàmetre total de 7,5 metres. Estel fet de vidre lluminós que reflectirà la llum del sol i a la nit projectarà la seva pròpia llum.

 

La Torre de la Mare de Déu serà la segona més alta de la basílica, després de la dedicada a Jesús amb una alçada de 172,5 metros. Malgrat reprendre les obres, amb quasi tota probabilitat la Basílica de la Sagrada Família no estarà acabada per l’any 2026 com es pretenia, per celebrar el centenari de la mort d’Antoni Gaudí.

Notícia del 17.09.2020

Un gran estel de llum coronarà la Sagrada Família que no estarà acabada en la data prevista per culpa de la Covid.

Així serà l’Estel de Llum que coronarà la Torre de la Mare de Déu

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: