El raper lleidatà Pablo Hásel té deu dies per entrar a la presó voluntàriament

L’Audiència Nacional li ha comunicat avui a Pablo Rivadulla Duró, el raper lleidatà de nom artístic Pablo Hásel que té deu dies per entrar voluntàriament a la presó, segons ha publicat ell mateix al seu perfil de Twitter.

Pablo Hásel va ser condemnat a nou mesos i un dia de presó per enaltiment del terrorisme i injuries a la corona. L’any 2014 ja havia estat condemnat a dos anys de presó pel mateix delicte d’enaltiment del terrorisme, per la lletra d’alguna de les seves cançons on parlava sobre ETA, el GRAPO o Terra Lliure.

 

Ara en tenir antecedents penals, encara que la pena sigui inferior a dos anys, haurà d’entrar a la presó per complir la condemna, després que el Tribunal Constitucional no va admetre a tràmit el recurs presentat pel raper.

Tags: Pablo Hásel

Notícies semblants: