El raper lleidatà Pablo Hásel té deu dies per entrar a la presó voluntàriament


0

L’Audiència Nacional li ha comunicat avui a Pablo Rivadulla Duró, el raper lleidatà de nom artístic Pablo Hásel que té deu dies per entrar voluntàriament a la presó, segons ha publicat ell mateix al seu perfil de Twitter.

Pablo Hásel va ser condemnat a nou mesos i un dia de presó per enaltiment del terrorisme i injuries a la corona. L’any 2014 ja havia estat condemnat a dos anys de presó pel mateix delicte d’enaltiment del terrorisme, per la lletra d’alguna de les seves cançons on parlava sobre ETA, el GRAPO o Terra Lliure.

 

Ara en tenir antecedents penals, encara que la pena sigui inferior a dos anys, haurà d’entrar a la presó per complir la condemna, després que el Tribunal Constitucional no va admetre a tràmit el recurs presentat pel raper.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.