Ferrocarrils de la Generalitat instal·larà panels solars en les estacions de Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, UAB i Rubí.

Segons informa Europa Press, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya instal·larà plaques solars fotovoltaiques a quatre estacions de la seva xarxa de ferrocarrils per tal de reduir el consum d’energia. Les quatre estacions són les de Sant Andreu de la Barca, Rubí, La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la de Sant Boi de Llobregat.

FGC cada dia aposta més per les energies renovables, des de principi d’any tota l’energia contractada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per l’activitat de mobilitat i de turisme de muntanya és d’origen solar.

Des del passat 1 de gener tota l’energia utilitzada per FGC és d’origen solar

La instal·lació de les plaques solars en les quatre estacions esmentades està en fase de licitació i es preveu que entrin en funcionament cap a l’estiu d’aquest any. En total s’instal·laran 386 plaques que
reduiran les emissions de CO₂ en 38.024 kg/any. Més endavant també està prevista la instal·lació al Centre Operatiu de Martorell, quan acabin les obres que s’estan efectuant per ampliar la capacitat de maniobra i de tallers.

Tags: FGC, Plaques solars

Notícies semblants: