Un emprenedor de Mora la Nova crea uns Iglús per salvar el sector de restauració davant la Covid

Foto: Facebook La Dana eat&drink Restaurant&Cafeteria

L’empresa catalano-romanesa Astreea, amb seu a Mora la Nova ha dissenyat uns Iglús per intentar salvar una mica el sector de la restauració tan perjudicat econòmicament per la pandèmia de la Covid-19. Robert-Vlad Ulica, president d’Astreea també és propietari d’un restaurant a Mora la Nova i davant les restriccions en el sector de la restauració van començar a pensar en alguna solució pel seu negoci i els dels seus col·legues.

Astreea ha creat una mena d’iglú fabricat amb alumini aeroespacial i una coberta de PVC transparent que serveixi d’aïllament, no tan sols de la Covid-19 sinó també es pot utilitzar per aïllar-nos dels elements climàtics com la pluja o la neu o simplement dels mosquits per poder gaudir d’un sopar a la fresca.

 

Hi ha iglús de diferents mides, que poden acollir grups bombolla des de dues a sis persones i altres models més grans. Gràcies a un llum de raig ultraviolat entre servei i servei es fa un procés de desinfecció en quatre minuts.

Els iglús es fabriquen a una empresa romanesa especialitzada en la fabricació de peces de metall d’alta precisió, Arsat. De moment s’han venut més de 7.000 a tot el món i ara arriben a Catalunya.
Ulica ha instal·lat tres a la terrassa del seu restaurant, La Dana de Mora la Nova i també a l’Hotelet Casa Padró del Passeig de Pere III de Manresa.

Ulica diu que gràcies als iglús ha pogut continuar treballant en el seu restaurant amb un ritme, més o menys normal, ja que la gent se sent més segura i a més la novetat de menjar en un espai així és tota una atracció pel públic.

Si sou del sector de restauració i voleu més informació, visiteu la web d’Astreea

Tags: Coronavirus - Covid-19, Iglu

Notícies semblants: