L’edifici de fusta més alt del país el tenim a Catalunya, voleu saber on?

Edifici Cirerers – Foto: Sostre Cívic

Un nou edifici que s’està construint a la ciutat de Barcelona ha agafat el relleu de La Borda com l’edifici de fusta més alt de tota Espanya. La cooperativa Sostre Cívic ha finalitzat l’estructura de l’edifici Cirerers, de vuit plantes ubicat en el barri de Roquetes de Barcelona.

L’edifici Cirerers situat a la plaça de les Dones de Nou Barris, en un terreny cedit per l’Ajuntament de Barcelona, està tot fet de fusta i acollirà en forma de cooperativa 32 habitatges, de la mateixa manera que es va fer amb l’edifici la Borda del barri de la Bordeta de Barcelona.

El projecte de l’edifici Cirerers és innovador, sostenible i assequible pels seus habitants, construït totalment amb materials biodegradables, respectuosos amb el medi ambient i amb una nova forma de viure en comunitat. Els 32 habitatges no seran de propietat, l’inquilí tindrà una cessió d’ús per uns anys determinats, amb espais comunitaris com un hort i jardí, biblioteca, zona lúdica pels veïns i un projecte social de restauració.

Fins ara l’edifici més alt de tot el país d’aquestes característiques era la Borda, també a Barcelona que consta de set plantes, l’edifici Cirerers tindrà un total de vuit plantes construïdes totalment d’aquest material noble i biodegradable que és la fusta.

Tags: Barcelona, Edifici fusta

Notícies semblants: