ESPORTS

Gerard Piqué carrega contra el Madrid en el dia del seu 34 aniversari

Per molts anys!

Avui, el dia que celebrem la Candelera, una de les parelles més estimades de Catalunya també celebra el seu aniversari, en Gerard Piqué fa 34 anys i la seva parella i mare dels seus fills, Shakira fa 44 anys. Per molts anys parella!

En Gerard ja ens té acostumats amb els seus tuits irònics amb relació al Real Madrid i si algú els aprofita per incitar-lo, no triga a respondre. Això és el que ha passat en aquesta ocasió, en Gerard ahir a les dotze i dos minuts de la nit va fer un tuit amb un simple número 34, els anys que fa avui.

Quan el programa La Resistencia de Movistar, on ell va concedir una entrevista escalfant un derbi amb l’Espanyol, li contesta fent referència al fet que el Real Madrid té 34 lligues, en Gerard no es queda callat i envia un missatge enverinat a l’equip merengue: “No sabía que los regalos cuentan como ligas

Sens dubte el millor regal que ha pogut tenir el defensa blaugrana per celebrar el seu aniversari ha estat el retorn als entrenaments a la ciutat esportiva del Barça. Avui coincidint amb el seu 34 aniversari ha tornat a trepitjar la gespa des que va haver de deixar el club per un esquinç en el genoll dret que va patir el passat mes de novembre en un partit amb l’Atlètic de Madrid.

També us pot interessar el que va dir Gerard Piqué al programa La Resistencia (29.03.2019)

Gerard Piqué la torna a embolicar en un programa d’humor.

Tags: Gerard Piqué

Notícies semblants: