Curiosa forma de protestar de la Policia Local de Vic, només parlaran i redactaran informes en castellà.

Els Agents de la Policia Local de Vic han decidit protestar d’una forma força curiosa per les negociacions del conveni laboral que tenen amb l’Ajuntament de la capital d’Osona. Segons informen en el compte de Twitter del Sindicat de Policies Locals i Cos de Mossos d’Esquadra, davant les mentides i l’incompliment dels acords per part del consistori, han decidit prendre mesures.

La primera mesura de protesta és parlar i redactar els informes tan sols en castellà. Els agents argumenten que ja estan farts de tants incompliments durant els quatre anys que porten negociant. El punt d’inflexió ha estat una proposta que els ha fet l’ajuntament, la qual consideren insultant, ja que retalla els drets dels treballadors de la Policia Local de Vic.

No és el primer cop que la Guàrdia Urbana de Vic pren aquesta mesura de no parlar en català, l’any 1999 ja ho van fer en el marc d’una negociació laboral. En un darrer tuit manifesten que “estem més cremats que l’escut” acomiadant-se amb un “Gràcies pels 4 anys perduts en la negociació de la RLT“.

Curiosament el passat mes de desembre el sindicat es va reunir amb Ignacio Garriga i Jordi Aguiló de VOX, argumentant que es reunirien amb tots els partits polítics per explicar la seva situació. Casualitat o els líders de l’extrema dreta els hi van donar la idea?

Tags: Policia Local, Vic

Notícies semblants: