Ada Colau es disculpa per haver esborrat el grafiti en suport a Pablo Hasél

Diumenge passat una quinzena d’artistes de carrer van pintar diferents murals als Jardins de les Tres Xemeneies al districte de Sants-Montjuïc, en suport a Pablo Hasél que ha d’ingressar a la presó per les seves cançons sobre el Borbó.

Malgrat que tenien tots els permisos corresponents un dels murals en el que es representava la cara del rei emèrit amb un cartell de “ladrón no va durar ni 24 hores, ràpidament la brigada de neteja de l’Ajuntament de Barcelona, el va esborrar.

El regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ho va qualificar d’errada humana i ara ha estat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la que ha volgut disculpar-se a través del seu perfil de Twitter, qualificant-lo com “un error que no s’ha de repetir”, comprometent-se a revisar el protocol.

Ara tan sols cal saber qui va donar l’ordre d’esborrar-lo i esperar a veure si el consistori es posarà en contacte amb l’artista que el va pintar per demanar-li disculpes i li paga perquè ho torni a fer. Colau en diferents ocasions ha mostrat el seu suport a Pablo Hasél, reivindicant la llibertat d’expressió.

 

Tags: Grafitti, Pablo Hásel, Rei

Notícies semblants: