Mor una dona de Manresa per l’explosió d’una ampolla de gel hidroalcohòlic

Una dona que va resultar greument ferida el passat 13 de desembre per l’explosió d’una ampolla de gel hidroalcohòlic, que tenia a la cuina a prop d’una font de calor, ha mort aquest diumenge passat en l’hospital on encara estava ingressada a causa de les cremades de segon i tercer grau que va patir en diferents parts del cos.

La dona va ser traslladada pels serveis d’emergència a l’Hospital de La Vall d’Hebron, però malauradament quasi dos mesos després no ha pogut superar-ho. Avui s’ha celebrat el funeral a Manresa.

Ara que el gel hidroalcohòlic el tenim present en totes les cases, hem d’anar amb molta cura d’on el situem, sobretot ha d’estar allunyat de qualsevol font de calor, cuines, estufes, radiadors, etc. i quan comenci l’estiu no el deixem al cotxe, ja que amb les elevades temperatures podria explotar i causar accidents com el que li va passar a aquest matrimoni de Manresa.

Notícia del 15.12.2020

Un matrimoni de Manresa ferit per l’explosió d’una ampolla de gel hidroalcohòlic

Tags: Coronavirus - Covid-19, Mor

Notícies semblants: