Pablo Hasél s’acomiada de la llibertat amb un vídeo dirigit a Felip VI

Avui és l’últim dia que el raper lleidatà Pablo Hasél té per entrar a la presó per la condemna de 2 anys i 9 mesos per enaltiment del terrorisme per les lletres de les seves cançons. Hasél ja ha anunciat que no es presentarà voluntari per ingressar a la presó, que si volen que entri l’hauran de “segrestar”.

Pablo Hasél s’acomiada de la seva llibertat amb una cançó del seu estil, amb el títol “Ni Felipe VI”, amb una lletra molt crítica contra el govern espanyol a qui acusa de ser els que enalteixen als terroristes, per acabar dient que són els “fills de Franco qui l’han condemnat per ser franc”.

Hasél fa dies va dir que no marxaria a l’exili com va fer Valtonyc, que des de la presó el seu micròfon continuarà sent incòmode pel govern. Molts han estat els artistes i cantants que han demanat la seva absolució, però avui és l’últim dia que pot estar en llibertat.

Tags: Pablo Hásel

Notícies semblants: