Messi augmenta la seva cadena hotelera comprant un hotel a Andorra

Hotel A Casa Canut

A hores d’ara encara no sabem el que ha decidit Leo Messi sobre el seu futur esportiu, no sabem si es quedarà al Barça o té decidit marxar a un altre club, però el que sí que sembla té clar és el seu futur empresarial.

L’astre argentí, a través de la seva empresa MiM Hotels gestionada pel grup Majestic Hotel Group des de 2017, ha comprat un hotel a Andorra, l’Hotel A Casa Canut a l’avinguda Carlemany d’Escaldes Engordany, un establiment de cinc estrelles amb 31 habitacions de luxe i cinquanta anys d’història.

Sembla que Messi aposta fort pel sector hoteler, el passat estiu ja va adquirir l’Hotel Himàlaia a Baqueira que suma als altres que ja tenia a Sitges, Mallorca i Eivissa.

Messi va entrar en aquest món d’hostalers adquirint el MiM Sitges, el primer allotjament d’Europa que va aconseguir la certificació LEED Platiunun que s’atorga als establiments que aposten per la sostenibilitat i l’optimització energètica.

També us pot interessar: 

Leo Messi ambaixador d’un nou dispositiu per a persones invidents sorprèn un nen d’Olot cec

Tags: Andorra, Messi

Notícies semblants: