Pau Gasol torna a casa per jugar amb el Barça

El pivot de Sant Boi torna a Barcelona per jugar el que resta de temporada amb el Barça amb la finalitat de preparar-se per disputat amb la selecció espanyola els Jocs Olímpics de Tòquio, que en un principi si la pandèmia ens deixa, se celebraran el pròxim mes de juliol.

En Pau que actualment té quaranta anys fa dos que pràcticament no juga amb l’NBA a causa d’una lesió en el peu esquerre, una fractura per estrès navicular. Ara fitxa pel Barça amb un contracte molt especial, tan sols fins a final de temporada i sense possibilitat de renovació per cap de les dues parts. En Pau cobrarà un salari testimonial, ja que l’únic que vol és jugar en un equip d’elit que li permeti preparar-se físicament.

Quasi vint anys després de la seva marxa als Estats Units per triomfar a la millor lliga de bàsquet del món, l’NBA, en Pau tornarà a trepitjar el Palau Blaugrana i el Barça encara és a temps per inscriure’l com a jugador de l’Eurolliga, ja que el termini és el pròxim 24 de febrer.

La notícia ha saltat als mitjans de comunicació arran d’un tuit del candidat a la presidència del Barça, Toni Freixa, en el que deia que aquests dies tindríem una gran notícia sobre el Barça de bàsquet acompanyat d’una foto de Pau Gasol.

En canvi el pivot de Sant Boi, no desmenteix la notícia, però es limita a dir en un tuit que està centrat en la seva recuperació i encara no està preparat per jugar i que quan tingui alguna cosa a dir, ho farà a través de les seves xarxes socials.

Tags: BARÇA, Pau Gasol

Notícies semblants: