Polèmica per un nino policia de Lego al que han batejat com “Alberto Aporellos”

La revista Lego City ha estat polèmica a les xarxes socials, per haver batejat un nino policia amb el nom de “Alberto Aporellos i descriure’l amb aquestes paraules:

¡ALTO! 🛑✋ ¡POLICÍA EN ACCIÓN! 👮‍♀️👮‍♂️ Ya está aquí el nuevo número de LEGO® City. Ningún maleante puede escapar del policía Alberto Aporellos en su moto 🚨 Y ¡¿vas a dejar que se te escapen?

Poc afortunat ha estat el nom triat per aquest personatge amb què juguen els nostres infants. Ràpidament han saltat les alarmes a les xarxes socials condemnant el fet i demanant a la marca de joguines que retiri el nino o li canviï el nom.

Recordem que durant els dies previs al referèndum celebrat l’1 d’octubre del 2017 molts Policies Nacionals i Guàrdies Civils destinats a Catalunya, sortien de les seves ciutats, envoltats de crits dels seus veïns dient “A por ellos, fent referència al fet que havien de parar als catalans que anessin a votar i així impedir la celebració del referèndum.

Amb el número 15 de la revista, regalen el nino policia, amb la seva moto i les manilles amb aquesta descripció: 

“Si hi ha un agent en moto que causa por i pànic al cor dels dolents a City és Alberto Aporellos!”

Després de totes les crítiques rebudes per la desafortunada idea, l’editorial que publica la revista ha demanat disculpes i ha retirat el tuit promocional.

Tags: Lego, Referèndum

Notícies semblants: