Bonpreu es retira de les negociacions per la compra de Caprabo

Fa uns mesos us informàvem que Bonpreu estava en negociacions per la compra de Caprabo, en la que també estaven interessades altres marques com Lid‘lCondis o Carrefour. Eroski negava que la seva marca Caprabo estigués en venda, però ara, el Grup Bonpreu a través d’un comunicat ha anunciat que donen per finalitzades les negociacions per no haver arribat a un acord sobre el plantejament i el desacord en el tema econòmic.

Joan Font president del Grup Bonpreu explica en el comunicat que “Els motius per desestimar la negociació han estat la disparitat de criteris sobre el plantejament de l’operació i el desacord en les expectatives econòmiques entre les parts”.

Bonpreu que recentment ha entrat en el mercat de l’energia amb la seva comercialitzadora BonpreuEsclat Energia, vol dedicar tots els seus esforços a l’expansió d’aquesta nova etapa de negoci, a potenciar la compra a través d’internet creant nous centres logístics i a l’expansió del seu negoci principal, obrint onze noves botigues arreu de Catalunya, entre elles a Badalona, Mataró, Sabadell, Anglès i Cassa de la Selva.

El grup català amb una facturació de 1.620 milions d’euros, preveu invertir aquest any 145 milions per arribar a unes vendes de 3.000 milions d’euros. A causa de la pandèmia de la Covid-19, Bonpreu ha invertit milions en l’adaptació dels seus establiments per tal de garantir la seguretat tant dels seus treballadors com dels clients. La facturació en el sector d’alimentació ha augmentat en un 20% amb relació a l’any anterior.

Ara encara que Eroski no ha reconegut mai oficialment que Caprabo estigui en venda, haurem d’esperar per veure si hi ha alguna altra cadena interessada.

També us pot interessar: 

Bonpreu entra en el món de l’energia comercialitzant electricitat 100% verda

Tags: Bonpreu

Notícies semblants: