Jordi Sánchez surt de l’UCI on ha estat un mes a causa de la Covid-19


2

La família de l’actor barceloní, Jordi Sánchez, ha comunicat avui una molt bona notícia a través del perfil d’Instagram de l’actor. En Jordi ha sortit de l’UCI on ha estat ingressat durant més d’un mes a causa de la Covid-19 i està fora de perill.

La família espera que aviat pugui tornar a casa per recuperar-se del tot al costat d’ells i no deixa d’agrair l’atenció que ha rebut per part del personal sanitari i les mostres d’afecte que tots els companys de professió i amistats han tingut per a ell.

Recordem que en Jordi Sánchez va ingressar a l’UCI d’un hospital madrileny a causa del Coronavirus l’endemà de l’estrena de l’obra de teatre, “Asesinos todos escrita per ell i Pep Anton Gómez i protagonitzada per Carlos Sobera, Neus Asensi, Elsa Matilla i Ángel Pardo, el 5 de febrer.

En Jordi és una prova de què aquest maleït virus pot atacar a tothom, independentment de l’edat, així que mentre no estem tots vacunats, recordeu: mascareta, distancia i rentat de mans. Esperem que en Jordi es recuperi aviat i el puguem tornar a veure amb tota la seva energia, al teatre, al cinema o en alguna sèrie de televisió.

Notícia del 06.02.2021

Jordi Sánchez ingressat a l’UCI d’un hospital madrileny a causa del Coronavirus


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.