Vols una entrada doble per anar a la reobertura del Teatre Apolo a veure el musical “¿Quién mató a Sherlock Holmes?”

Després de quasi dos anys tancat, el teatre Apolo de Barcelona tornarà a obrir el pròxim 18 de març, posant en escena el musical “¿Quién mató a Sherlock Holmes?” i per celebrar-ho regala 1904 entrades dobles per qui vulgui gaudir d’aquesta gran obra. Com aconseguir les entrades?

Per celebrar la reobertura han triat la xifra de 1904 entrades dobles gratis, recordant la inauguració del teatre del Paral·lel barcelonès el 19 d’octubre del 1904. Si voleu una d’aquestes entrades dobles, tan sols haureu de trobar un dels 150 codis QR que han repartit per diferents indrets de la ciutat de Barcelona.

Codi QR que promocionen amb l’eslògan “No és broma. Això és una entrada per a tu, escanegeu el codi, i molta sort!”. Podeu trobar un en una marquesina de parada d’autobús, potser en una paperera, en una cantonada, etc., tan sols haureu d’estar atents quan passegeu per Barcelona.

Notícia del 18.02.2021

El Teatre Apolo tornarà a obrir el 18 de març amb un musical

I per anar obrint boca us deixem amb un fragment de l’obra:

Tags: Teatre Apolo

Notícies semblants: