Núria Feliu pateix un ictus cerebral del que s’està recuperant a casa


-1

Avui s’ha fet pública la notícia de què Núria Feliu fa unes setmanes va patir un ictus cerebral del qual afortunadament ja s’està recuperant a casa. Ha estat la mateixa família de la cantant catalana que ha volgut comunicar la notícia a través de l’Associació d’Artistes (AIE).

En el comunicat podem llegir:

 “La familia de Núria Feliu informa que nuestra querida Núria actualmente está en proceso de recuperación en su casa, al lado de su familia, que agradece las muestras de afecto y solidaridad recibidas en estos momentos difíciles” 

La cantant de 79 anys, nascuda al barri de Sants de Barcelona, sempre s’ha caracteritzat per l’estima al seu país, interpretant al llarg de la seva trajectòria professional cançons típiques catalanes i en algun moment reivindicatives de l’entitat catalana.

Amb 75 anys va actuar acompanyada de tres nebodes seves, Marina, Mireia i Eulàlia en el Casinet d’Hostafrancs durant la celebració del Barnasants. Des d’aquí desitjar-li una ràpida recuperació envoltada de la seva família. Ànim Núria, que volem tornar a sentir les teves cançons. 

Lletra i Videoclip de la cançó de Núria Feliu – La cançó del llaç groc en Català


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.