Ajornat fins demà l’enlairament de L’Enxaneta, el primer nano satèl·lit català.


0
Foto: @jordiPuignero

L’enlairament de L’Enxaneta, el primer nano satèl·lit català s’endarrereix un dia per motius tècnics. Estava previst per aquest matí a les 7.07 hora catalana des del cosmòdrom rus de Baikonur en Kazakhstan.

Segons el cap de l’agència espacial de Baikonur, poc abans de l’enlairament de l’Enxaneta que s’havia de fer a bord del coet portador Soyuz 2.1, s’ha detectat un augment del voltatge i per precaució s’ha decidit ajornar-ho fins demà a la mateixa hora 7.07 hora catalana9.07 hora de Moscou.

Esperem que demà puguem veure enlairar-se l’Enxaneta, esdeveniment que es podrà seguir en directe a través de la web Catalunya, ens posem en òrbita. Jordi Puigneró ha volgut compartir al seu perfil de Twitter les primeres imatges del coet que durà l’Enxaneta a l’espai.

Els nens i nenes de Catalunya trien el nom del primer nanosatèl·lit  català, es dirà Enxaneta.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.