La 100 edició de la Volta Ciclista a Catalunya comença amb polèmica per culpa d’una estelada

La Volta Ciclista a Catalunya comença demà a Calella i acabarà el diumenge de rams a Barcelona, però abans d’iniciar-se ja tenim polèmica a les xarxes per culpa d’una estelada. L’equip Israel Start-Up Nation ha presentat la seva formació amb una estelada de fons, tant a les xarxes socials com a la seva web. El que no sabem és si ha estat un error o ho han fet intencionadament.

L’equip israelià és el primer equip de ciclisme professional d’Israel, en el que participa per primer cop Chris Froome i l’irlandès Daniel Martín, guanyador de la Volta l’any 2013. A causa de les restriccions que té Israel per culpa de la Covid, l’equip israelià va decidir instal·lar-se aquest hivern a Girona per poder entrenar.

Després de tots els comentaris que s’han rebut a les xarxes, l’Israel Start-Up Nation ha decidit canviar l’estelada per una senyera.

Demà comença la 100 edició de la Volta Ciclista a Catalunya amb una durada d’una setmana i les següents etapes:

🚲 1 – Dilluns 22: Calella – Calella
🚲 2 – Dimarts 23: Pla de l’Estany – Pla de l’Estany
🚲 3 – Dimecres 24: Castelldefels – Setcases
🚲 4 – Dijous 25: Ripoll – Port Ainé
🚲 5 – Divendres 26: La Pobla de Segur – Manresa
🚲 6 – Dissabte 27: Tarragona – Mataró
🚲 7 – Diumenge 28: Barcelona – Barcelona

Tags: Estelada, Volta ciclista

Notícies semblants: