Eroski ven la meitat de Caprabo al magnat txec propietari de l’Sparta de Praga

Molts mesos portem parlant de la venda de la cadena de supermercats Caprabo, s’havien establert negociacions que no van fructificar amb Bon Preu, Carrefour o Lidl entre altres, però finalment el 50% de la marca Caprabo ha passat a mans d’un magnat de Txèquia, propietari també del club de futbol Sparta de Praga.

El grup basc, propietari fins ara de la marca Caprabo, ha trobat un soci inversor fora de Catalunya i de l’Estat espanyol. Es tracta del grup txec EP Corporate Group, propietat del multimilionari Daniel Kretinsky. Aquest magnat ha comprat la meitat de Supratuc 2000, la marca amb la qual opera la cadena Caprabo a Catalunya i Cecosa a les illes Balears.

Amb aquesta operació Eroski podrà fer front al deute que al tancament de l’exercici de l’any passat era de 1.300 milions d’euros i continuar controlant el 50% de la marca Caprabo, per poder establir un pla de millora i fer-la viable, el que implica potenciar els productes frescos i millorar la qualitat dels seus establiments.

Actualment Caprabo té un total de 213 botigues pròpies i 80 franquícies amb un total de 5.700 treballadors.

Notícia del 22.02.2021

Bonpreu es retira de les negociacions per la compra de Caprabo

Tags: Caprabo

Notícies semblants: