Besalú el segon poble d’interior més bonic d’Espanya

Besalú (La Garrotxa) El segon poble més bonic d’Espanya

La guia de viatges Lonely Planet cada any fa un rànquing dels pobles més bonics d’Espanya en diferents categories, d’acord amb una enquesta realitzada a través d’Instagram entre els seus seguidors. Fa uns mesos van triar Cadaqués com el poble costaner més bonic de l’Estat.

Ara han fet el rànquing dels pobles d’interior més bonics d’Espanya i un poble català ha arribat a la final. Malauradament no ha guanyat, el primer lloc del rànquing l’ocupa un bonic poble de Cantàbria, la localitat de Potes.

Potes (Cantàbria) El poble d’interior més bonic d’Espanya

En segon lloc ha quedat sens dubte un dels pobles més bonics de Catalunya, un poble envoltat d’un conjunt històric-artístic que ens transporta a l’edat mitjana, estem parlant de Besalú, una vila de la comarca de la Garrotxa entre dos rius, el Fluvià i el Capellades.

Besalú va ser un comtat independent molt important, que junt amb els de Barcelona, Ripoll i Girona, van veure el naixement de la nació catalana. Besalú compta amb un conjunt arquitectònic medieval considerat com un dels més importants de Catalunya i un dels més ben conservats, destacant el majestuós pont romànic sobre el riu Fluvià, emblema de la ciutat.

Aprofitem aquests dies que podem sortir de la comarca per fer un tomb pel segon poble d’interior més bonic d’Espanya, Besalú i passejar pels seus carrers. De moment us deixem amb una passejada virtual.

 

Tags: Besalú

Notícies semblants: