La primera dessuadora del món que “neutralitza” la Covid-19 en un minut es fa a Catalunya

Foto: Handshield

Els tres catalans que el passat mes de desembre van crear un escut protector de mans, antivirus i anti bacteris pels carretons dels supermercats o aeroports, ara han tret al mercat una dessuadora amb les mateixes característiques.

Són Roger González, Marc Torres i Annabel Medina, que ara han creat aquesta dessuadora amb una tecnologia que neutralitza els virus com la SARS-CoV2 causant de la Covid-19 i els bacteris. Segons afirmen, el Coronavirus pot estar present en la roba que portem fins a tres dies, però amb aquesta tecnologia en menys d’un minut la dessuadora l’elimina.

La dessuadora feta amb un 50% de polièster i 50% de cotó, es comercialitza amb la mateixa marca que l’escut protector de mans, Handshield, a través de la seva web a un preu de 65 euros. Té una garantia antivírica i anti bacteris de fins a cent rentades.

Aquests tres emprenedors catalans continuen pensant en idees noves de protecció davant la Covid-19, com un líquid per afegir a la rentadora que conté unes nanopartícules que es fixen a la roba i ofereixen una protecció fins a la pròxima rentada.

Uns catalans inventen un escut de mans antivíric protector de la Covid-19 (desembre 2020)

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: