ÚLTIMA HORA: El jutge retira el tercer grau de Carme Forcadell i Dolors Bassa


El jutge de vigilància penitenciària ha ordenat la retirada del tercer grau de Carme Forcadell i Dolors Bassa, les dues hauran d’ingressar a la presó de forma immediata. En declaracions d’ara mateix a RAC1, Carme Forcadell ha declarat que està trista, decebuda, però ferma en les seves conviccions.
Dolors Bassa està angoixada, esperaven que fos el Suprem qui els tombés el tercer grau, però no que ho fes el jutjat de vigilància penitenciària.

El jutge que en un principi no va suspendre el tercer grau, ara ha estimat el recurs de la fiscalia, per tant hauran d’ingressar al centre penitenciari en les pròximes hores i demà ja no podran sortir com ho feien fins ara des del passat mes de febrer, amb el règim de semillibertat.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.