Cacaolat farà gelats i càpsules per màquines de cafè

La marca catalana de batuts de cacau, nascuda a la Granja Viader del carrer Xuclà de Barcelona ara fa 150 anys, ha anunciat que a partir d’ara també podrem gaudir del seu producte estrella en forma de gelat o de càpsules compatibles per a les màquines de Nescafé Dolce Gusto.

Per fer front a aquest nou projecte, s’han aliat amb la marca de gelats La Menorquina i la de Cafès Baqué. Segons publica Via Empresa, la directora de màrqueting de Cacaolat, Cristina Roig diu:

“Creiem que per a conquistar noves categories i ampliar el nostre porto folio és fonamental aliar-se amb experts.”

El gelat de Cacaolat serà de xocolata i vainilla i es vendrà en bars, restaurants i en packs de quatre unitats per ser distribuïts en botigues i supermercats, amb un disseny com el de la clàssica ampolla de vidre de Cacaolat. Per això han confiat amb l’experiència de més de 80 anys dels experts en gelats de la Menorquina.

Pel que fa a les càpsules han comptat amb l’experiència de més de cent anys de Cafès Baqué, líders en la venda de cafès per a hostaleria en el País Basc i La Rioja. Des d’ara podrem gaudir d’un Cacaolat acabat de fer en la nostra cafetera de casa. Les càpsules de la nova recepta de llet i cacau de Cacaolat es distribuiran com la resta de productes de Dolce Gusto, en botigues d’alimentació i supermercats.

Recordem on va néixer Cacaolat ara fa 150 anys

Tags: Cacaolat

Notícies semblants: