Retiren diferents productes càrnics de l’Alta Garrotxa per presència de Listèria


0

Segons informa l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) han retirat del mercat diversos productes càrnics de l’empresa Embotits d’Oix de l’Alta Garrotxa, per haver-se detectat la presència de Listeria monocytogenes i manca de garanties sanitàries en diferents productes tractats amb calor.

Els productes retirats són: la botifarra d’ou, el bull blanc, la botifarra negra, la botifarra de fetge i la botifarra d’all i julivert de la marca comercial d’Oix.

Encara que l’ASPCAT ha comunicat el fet a l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), de moment aquests productes s’han distribuït només per Catalunya i s’estan fent les actuacions necessàries per tal de retirar-los de tots els establiments comercials de Catalunya. De moment s’ha paralitzat l’elaboració d’aquests productes en l’establiment elaborador d’Embotits d’Oix, a requeriment de l’Agència i fins que finalitzi la investigació.

De moment no s’ha detectat cap persona afectada, però es demana a la gent que tingui algun producte d’aquests a casa, no els consumeixin i els retornin a la botiga on els van comprar. En cas que algú els hagués consumit, estat alerta als símptomes de la listèria que normalment són vòmits, diarrea i febre per acudir a un centre de salut.

Els lots afectats són: 2106, 2107, 2108, 2109, 2110, 2111, 2112, 2113 i 2114 de la marca d’identificació: ES 10.04277/GE (CE)


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.