Les imatges inèdites del trasllat dels presos polítics catalans fetes públiques pel Departament de Justícia

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha fet públiques unes imatges de la sortida de les presons dels presos polítics catalans, el dia que eren traslladats a Madrid per la celebració del judici. Imatges inèdites fins al moment i que curiosament es fan públiques el mateix dia que TV3 emetia els dos primers capítols de la sèrie “El judici” en la que es podien veure aquestes imatges.

Les imatges corresponen a l’1 de febrer del 2019 quan els homes sortien de la presó de Lledoners per ser traslladats en furgons policials i les dones en cotxes de la policia. La Carme Forcadell sortia de Mas d’Enric i la Dolors Bassa de Puig de les Basses. En elles podem veure com recullen les seves pertinences de les cel·les, passen el control de sortida i s’acomiaden dels funcionaris.

Tags: Presos polítics

Notícies semblants: