Uber ja pot operar legalment a Barcelona amb preu de tarifa tancada

Un mes després de l’anunci que Uber tornava a operar a Barcelona, però tan sols amb preus fixats per taxímetre,  la plataforma internacional Uber, amb seu als Països Baixos, finalment ha obtingut el permís de l’Institut Metropolità del Taxi, per operar amb la Tarifa 3, amb preus de tarifa tancada.

En aquest poc més d’un mes que tornaven a estar presents a Barcelona, no han operat gaire, ja que no van trobar gaires taxistes disposats a treballar per Uber i quan s’entrava a l’aplicació per demanar un taxi, deia que no hi havia vehicles disponibles, ja que molts d’ells no es volien arriscar per por a ser sancionats per no tenir el corresponent permís administratiu.

L’associació majoritària del sector del taxi, Elite Taxi, ja ha anunciat protestes en contra d’aquesta forma de prestar els serveis i intentaran boicotejar a la plataforma. En un tuit han afirmat: “Vamos a ponerlo todo patas arriba hasta que se cumpla la ley”

I en el comunicat que han fet públic:

“Por parte de Élite Barcelona, nuestra intencionalidad respecto al mayor enemigo del taxi en su historia no cambia un ápice. Para nosotros como para una aplastante mayoría del sector, Uber sigue siendo non– grata en Barcelona.”

Notícies relacionades:

Uber torna a Barcelona després d’un any i mig sense operar a la ciutat

Tags: Barcelona, taxi, Uber

Notícies semblants: