Surt a la llum un tema inèdit d’Àlex Casademunt fent duo amb el seu germà Joan. Escoltem “Otra oportunidad”

El 3 de març ens despertàvem amb la trista notícia de la mort del jove cantant català, Àlex Casademunt, en un accident de cotxe a Mataró. Àlex que va saltar a la fama arran de la primera edició d’Operación Triunfo, estava treballant en un nou àlbum que en breus setmanes podrem escoltar.

El single “Otra oportunidad” és l’avançament d’aquest nou treball que malauradament Àlex no podrà veure al mercat. Aquest single el va gravar el cantant i compositor de Vilassar de Mar amb el seu germà Joan, amb qui ja havia col·laborat en alguna altra ocasió.

Molts coneixíem la faceta de cantant d’Àlex Casademunt, però també era compositor i músic, amb desenes de temes registrats. Ara Joan Casademunt ha volgut compartir unes boniques paraules en record del seu germà al seu compte d’Instagram.

“Aquí tienes la canción que compusiste y quisiste que la cantara contigoSiempre capaz de hacer magia. T’estimo”


Escoltem “Otra oportunidad” d’Àlex Casademunt amb el seu germà Joan

 

Notícia relacionada:

Mor en un accident de cotxe el cantant del Maresme Alex Casademunt als 39 anys (03.03.2021)

Tags: Alex Casademunt, Música

Notícies semblants: