El tercer castell més bonic de l’Estat el tenim a Catalunya


Segons la prestigiosa guia de viatges Lonely Planet que cada any elabora rànquings de pobles o indrets més bonics, ara ha fet el dels castells més bonics de l’Estat espanyol i en tercera posició ha quedat un castell català. Es tracta del castell de Cardona.

En primer lloc ha quedat el castell de Loarre a Osca, en segon lloc l’Alcázar de Segòvia i en tercera posició el castell de Cardona amb més de mil anys d’història i que és considerat com una de les fortaleses medievals més importants de Catalunya.


La classificació ha quedat així:

 • Loarre – Osca
 • Alcazar – Segòvia
 • Cardona – Barcelona
 • Manzanares – Madrid
 • Morella – Castelló
 • Belmonte – Conca
 • Medina del Campo – Valldolid
 • Coca – Segòvia
 • Almodóvar del Rio – Còrdova
 • Javier – Navarra
 • Bellver – Mallorca
 • Trujillo – Càceres
 • Olite – Navarra
 • Peñafiel – Valladolid
 • Ponferrada – Lleó

També us pot interessar:

1.000 anys d’història de la Col·legiata del Castell de Cardona.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.