ÚLTIMA HORA: Messi es vol quedar al Barça

Segons ha anunciat aquesta tarda TVE, Leo Messi es vol quedar al Barça. Jorge Messi s’hauria reunit aquest migdia amb el president Laporta per parlar de la intenció de Leo de quedar-se en el club blaugrana.

Ja fa dies que corrien els rumors que la nova directiva del Barça estava fent tot el possible per retenir al millor jugador del món i sembla que avui s’ha fet un gran pas. Messi es vol quedar, però també demana que el Barça formi un equip competitiu per poder aconseguir el màxim de títols possibles.

Tant de bo sigui veritat que Joan Laporta hagi convençut a Leo Messi de quedar-se al Barça dos anys més. Tots sabem que Messi no vol acabar la seva carrera esportiva sense tenir una experiència internacional, que podria ser fitxar per alguna temporada amb l’Inter de Miami de David Bekham, per després tornar al club on va créixer, que segur tindrà un lloc on podrà desenvolupar la seva carrera un cop acabada la seva etapa com a jugador.

Notícia relacionada:

Messi es compra un apartament en un luxós edifici de Miami, estarà pensant en l’Inter de Miami? (17.12.2019)

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: