Un alumne d’ESO de l’Institut de Vidreres apunyala a una professora

Avui al voltant de la una del migdia un alumne de quinze anys ha apunyalat a una professora de l’Institut de Vidreres a la comarca de la Selva. L’alumne havia estat expulsat i avui era el primer dia que tornava a classe. Ha entrat a l’aula amb un ganivet amb el qual ha ferit a la professora en el coll.

El jove agressor ha estat detingut en el pati del centre per la policia local, després que la resta de professors hagi pogut retenir-lo i avisar a la policia i als serveis d’emergència. La professora ha estat traslladada a l’Hospital Doctor Trueta de Girona amb ferides lleus, però ha necessitat assistència psicològica.

Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació i el jove alumne d’ESO passarà a disposició de la Fiscalia de menors. L’Ajuntament de Vidreres amb Jordi Camps al capdavant, han lamentat els fets a través del seu perfil de Twitter.

Tags: Vidreres

Notícies semblants: