La Casa Batlló ofereix una nova experiència immersiva – “Casa Batlló 10D Experience”

CASA BATLLÓ 10D EXPERIENCE – Foto: casabatllo.es

A partir del 14 de maig la Casa Batlló ens ofereix una nova forma de veure aquesta casa modernista del centre de Barcelona, una experiència pionera i única al món, la “Casa Batlló 10D Experience“, una visita que ens endinsarà en la ment del gran arquitecte modernista, Antoni Gaudí.

Per molts cops que visitem la Casa Batlló, sempre descobrim algun detall nou entre les formes d’aquesta meravella de l’arquitectura barcelonina. Ara amb aquesta nova experiència immersiva la casa sembla que estigui viva, una visita en la qual els nostres sentits seran els protagonistes. La intel·ligència artificial i la realitat augmentada són les que ens permetran veure la Casa Batlló, des d’una altra perspectiva, contemplar els seus sons, sentir les seves olors o veure els seus colors.

Una sala amb més de mil pantalles ens transportaran a la vida d’Antoni Gaudí des de la seva infància. Podrem sentir els sons de la natura que tant li agradaven i inspiraven al geni de Gaudí. Al final d’aquesta visita per la trajectòria de l’arquitecte, ens oferiran una sorpresa, el primer cub LED de 6 cares, únic al món, capaç de canviar la percepció de la realitat i permetre l’impossible.

Us deixem amb un petit tast de “Casa Batlló 10D Experience i si us animeu, podeu comprar les entrades a la web de la Casa Batlló.

 

També us pot interessar:

La nova Casa Batlló després de tres mesos de restauració (30.05.2019)

Entrada al pati interior
Tags: Casa Batlló

Notícies semblants: