L’Espanyol torna a ser equip de Primera Divisió. Felicitats, pericos!


0

L’Espanyol torna a Primera Divisió

 

El RCD Espanyol de Barcelona, dirigit per Vicente Moreno torna a ser equip de Primera Divisió, després d’empatar a zero aquesta tarda a la Romareda davant el Saragossa. Al club perico només li feia falta un empat per classificar-se matemàticament en les posicions d’ascens a la lliga d’honor, quatre jornades abans d’acabar la lliga.

Molts aficionats pericos van plorar l’any passat quan el seu equip va baixar a segona divisió, avui poden estar contents de la temporada que han fet,  avui han trobat la recompensa. Felicitats a tota l’afició blanc-i-blava.

També us pot interessar:

Per què als de l’Espanyol els hi diem “Pericos o Periquitos”


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.