Carles Francino explica emocionat la seva dura experiència amb la Covid-19 després de 47 dies allunyat de la ràdio.

Foto: @La_SER

El popular locutor de ràdio Carles Francino ha estat apartat del seu programa “La Ventana” de la Cadena Ser durant 47 dies a causa de la Covid-19.  Ahir en el seu primer dia de tornada a la ràdio, va voler explicar la seva dura experiència amb aquest maleït Coronavirus.

Carles Francino ha volgut agrair a tot el personal sanitari que l’ha cuidat durant aquest mes i mig i vol explicar la seva experiència per si serveix d’alguna cosa. Potser tots aquells joves i no tan joves que dissabte a la nit van omplir els carrers, places i platges de Catalunya per celebrar la fi del toc de queda, haurien de ser els primers a sentir l’emotiu relat d’en Francino.

En Carles comença explicant que fa 47 dies el van avisar que havia de marxar a casa per haver tingut un contacte amb una persona que havia donat positiu en Covid-19, va marxar de la ràdio emprenyat, ja que creia que era una mesura extrema davant les precaucions que ell havia tingut, que és un esportista i pensava que a ell no li podia tocar, però es va resignar i va deixar la ràdio.

Però “aquest punyeter virus no atén ni a esports ni a raons ni a res”. Continua molt emocionat explicant que cinc dies després va haver d’ingressar a l’hospital amb una febre molt alta i manca d’oxigen. Les 48 hores següents ho va passar molt malament, va patir un ictus del qual afortunadament sembla que no li han quedat seqüeles i fins i tot va perdre la veu tan important en la seva professió.

Foto: @La_SER

En aquests moments en Carles quasi no pot continuar l’entrevista per l’emoció en recordar que ell afortunadament s’ha sortit, però un familiar molt proper va morir i una persona molt pròxima a ell s’està recuperant molt lentament. La seva dona i els seus fills petits també van patir Covid-19, però més lleument.

Quan es recupera de l’emoció és pregunta si és possible que ens haguéssim oblidat dels sanitaris, on queden aquells aplaudiments que fèiem cada dia a les vuit de la nit durant la primera onada de la pandèmia?

Moltes preguntes es fa en Carles Francino, però escoltant-lo no podem més que pensar en tots aquells que no respecten les mesures de seguretat, majoritàriament són gent jove que pensen com pensava en Carles que són persones fortes i aquest Coronavirus no els atacarà, però que recordin que després de la gresca tornen a casa i l’endemà dinaran amb els seus pares o avis que no són tan forts com ells.

Escoltem l’emotiva explicació d’en Carles Francino.

Tags: Carles Francino, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants:

Últimes Notícies