Air Catalogne, l’aerolínia que opera des de la Catalunya Nord ja arriba a les Balears

Air Catalogne ja ha començat a operar, la nova aerolínia amb seu a Perpinyà, capital de la Catalunya Nord i com a vol d’inauguració ha transportat als jugadors de l’equip de rugbi dels Dragons Catalans de Perpinyà fins a Anglaterra que s’enfrontaven al l’Hull FC de Kingston en partit de la Super League. De moment operarà amb un avió construït per ATR (Regional Transport Aircraft), model ATR 72.

Air Catalogne és obra de Lionel Martí, el director de l’escola de vol Aérofutur i del pilot Yannick Coronull. En un principi només operarà amb un avió de 72 places que es llogarà amb tripulació i el preu estarà en funció de les hores de vol del trajecte.

Des de la setmana passada oferiexen vols d’anada i tornada els caps de setmana entre Perpinyà, Palma i Eivissa amb un preu que rondarà els 90 €. Al juliol també arribaran a l’aeroport París-Charles de Gaulle amb dos vols per setmana a un preu de 130 €.

A la llarga podria ser un atractiu del turisme francès per arribar a la Costa Brava a través de l’aeroport de Girona o dels gironins que vulguin viatjar fins a París.

https://twitter.com/bricelafontaine/status/1394235296225636355

Tags: Air Catalogne

Notícies semblants: