Donem la benvinguda al 132è President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès Garcia

Avui Pere Aragonès Garcia ha retornat la presidència de la Generalitat de Catalunya a Esquerra Republicana que el passat mes de març va celebrar el seu noranta aniversari. Però repassem una mica la trajectòria del nou president.

Pere Aragonès Garcia el president més jove de la història de la Generalitat de Catalunya. Amb tan sols 38 anys assolirà la responsabilitat més gran del nostre país. El molt honorable president, com el podem nomenar a partir d’avui, va néixer a Pineda de Mar, al Maresme, el 16 de novembre de 1982, fill d’una família d’hostalers de la costa catalana.

El nou president va començar en el món de la política militant en les Joventuts d’ERC amb tan sols 16 anys per després passar a militar al partit. Llicenciat en Dret per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i màster en Història Econòmica per la UB (Universitat de Barcelona).

Casat amb Janina Juli Pujol el juliol del 2017, en plena campanya per la celebració del referèndum que s’havia de celebrar a l’octubre i poc abans dels fets que malauradament han portat a nou companys de parlament a la presó i pels que es va veure obligat a agafar les rendes d’ERC quan Oriol Junqueras va haver-hi d’ingressar a la presó. El matrimoni té una filla, la Clàudia de poc més de dos anys.

Celebrem la investidura del 132è President de la Generalitat de Catalunya, escoltant i cantant l’himne nacional de Catalunya.

Catalunya triomfant,
tornarà a ser rica i plena.
Endarrere aquesta gent
tan ufana i tan superba.

Bon cop de falç!
Bon cop de falç, Defensors de la terra!
Bon cop de falç!

Ara és hora, segadors.
Ara és hora d’estar alerta.
Per quan vingui un altre juny
esmolem ben bé les eines.

Bon cop de falç!
Bon cop de falç, Defensors de la terra!
Bon cop de falç!

Que tremoli l’enemic
en veient la nostra ensenya.
Com fem caure espigues d’or,
quan convé seguem cadenes.

Bon cop de falç!
Bon cop de falç, Defensors de la terra!
Bon cop de falç!

 

També us pot interessar:

Llista dels Presidents de la Generalitat de Catalunya

Tags: ELS SEGADORS, Generalitat, Presidents

Notícies semblants: