El primer autocinema de Catalunya engega temporada

Aquest cap de setmana la localitat de Golmés al Pla d’Urgell, reobre el primer autocinema de Catalunya que va celebrar la seva primera edició l’any passat, quan els cinemes de tot el país estaven tancats a causa de la pandèmia de la Covid-19. L’autocinema està ubicat en el lloc on havia estat la discoteca Big Ben, una de les més grans d’Europa en el seu moment.

L’Ajuntament de Golmés amb la col·laboració del restaurant Resquitx i del Circuit Urgellenc, van decidir l’any passat posar en marxa el primer autocinema de Catalunya i aquest any volen tornar-ho a fer per promocionar l’oci de les terres de l’Urgell.

L’any passat va ser una oferta d’oci temporal per d’alguna manera contribuir a pal·liar la crisi que va provocar i està provocant la pandèmia. Aquest any volen oferir una experiència d’oci completa, amb el cinema com a gran protagonista. A més de veure la pel·lícula, a partir de dos quarts de nou també es podrà sopar en les food trucks instal·lades en el recinte i gaudir d’altres espectacles previs a la projecció i quan acabi podreu fer una copa en els jardins del Resquitx.

Avui engeguen la temporada amb la projecció de la pel·lícula Godzilla vs. Kong a les 22.00 hores.

Notícies relacionades:

Golmés al Pla d’Urgell obrirà el primer autocinema de Catalunya (27.05.2020)

Tags: Autocinema, Golmés

Notícies semblants: