Petit terratrèmol registrat aquesta matinada a la Costa Brava

Un petit terratrèmol de 2,5 graus de magnitud a l’escala de Richter, s’ha produït aquesta matinada al litoral de l’Alt Empordà, segons ha confirmat Protecció Civil i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

El sisme s’ha produït poc després de dos quarts de sis de la matinada, amb epicentre entre els termes de Peralada, Pedret i Marzà i Garriguella, a prop del rec del Cagarell. S’ha pogut sentir a les poblacions de Portbou. Roses, Cadaqués, Port de la Selva i Llançà.

Els serveis d’emergència han registrat diverses trucades de ciutadans de la zona que l’han pogut notar, encara que afortunadament no s’han de lamentar danys ni materials ni personals. L’últim terratrèmol que s’havia registrat a Catalunya va ser el passat 3 d’abril a l’Alt Urgell, amb 3,3 graus i epicentre al petit poble de Cava.

També us pot interessar:

2 de febrer de 1428 – El terratrèmol més important de Catalunya

Tags: Alt Empordà, Terratrèmol

Notícies semblants: