Petit terratrèmol registrat aquesta matinada a la Costa Brava


Un petit terratrèmol de 2,5 graus de magnitud a l’escala de Richter, s’ha produït aquesta matinada al litoral de l’Alt Empordà, segons ha confirmat Protecció Civil i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

El sisme s’ha produït poc després de dos quarts de sis de la matinada, amb epicentre entre els termes de Peralada, Pedret i Marzà i Garriguella, a prop del rec del Cagarell. S’ha pogut sentir a les poblacions de Portbou. Roses, Cadaqués, Port de la Selva i Llançà.

Els serveis d’emergència han registrat diverses trucades de ciutadans de la zona que l’han pogut notar, encara que afortunadament no s’han de lamentar danys ni materials ni personals. L’últim terratrèmol que s’havia registrat a Catalunya va ser el passat 3 d’abril a l’Alt Urgell, amb 3,3 graus i epicentre al petit poble de Cava.

També us pot interessar:

2 de febrer de 1428 – El terratrèmol més important de Catalunya


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.