Alerten d’una estafa utilitzant la recent mort de l’exfutbolista Francesc Arnau

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles a la Garrotxa, municipi on va néixer l’exfutbolista del Barça i del Màlaga, Francesc Arnau, alerta que s’està intentant cometre una estafa utilitzant el nom del futbolista que ens va deixar el passat 22 de maig a Oviedo on ocupava la direcció tècnica de l’equip asturià.

Indiquen que s’estan fent trucades a veïns del poble en nom del club de futbol de les Planes d’Hostoles, demanant es facin donatius per tal de fer un homenatge a l’exjugador Francesc Arnau com a fill del poble. Tant l’ajuntament com el club de futbol, neguen que s’estigui preparant cap homenatge i molt menys demanant donatius. Ja han posat el tema en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

Alerten que es tracta d’una estafa i demanen que si algú ha fet un donatiu, ho denunciïn. El consistori també ha aprofitat per dir que si es fa algun acte en homenatge a l’exjugador, no es farà en aquests moments com asseguren els estafadors en les seves trucades.

Francesc Arnau va ser enterrat en el seu poble natal el passat 24 de maig en un emotiu funeral al qual van assistir molts excompanys de l’exporter del Barça, com Carles Puyol, Ivan de la Peña, Carles Busquets, entre altres.

Notícies relacionades:

Mor l’exporter del Barça Francesc Arnau als 46 anys (22.05.2021)

Les mostres de condol per la mort de Francesc Arnau i la hipòtesi d’un suïcidi (23.05.2021)

Tags: Estafa, Francesc Arnau

Notícies semblants: