Calçats Padeví tanca definitivament totes les botigues de Barcelona

Fa uns dies la cadena de sabateries Padeví de Barcelona va anunciar que tancava la seva botiga de la plaça Francesc Macià de Barcelona, ara segons avança el Diari ARA, després de gairebé seixanta anys d’existència han decidit tancar totes les seves botigues, deixant a l’atur una desena de persones.

L’any 1983 Calçats Padeví va obrir al carrer Pelai la botiga de sabates més gran d’Europa, una botiga en ple centre de Barcelona. Ara a causa de la crisi derivada de la pandèmia, Calçats Padeví tanca definitivament les botigues ubicades al carrer Pelai, Portaferrissa i a la carretera de Collblanc.

De moment encara no hi ha data de tancament, estan fent liquidació a les tres botigues on han penjat un cartell indicant “Liquidació per tancament”. Es preveu que quan acabin l’estoc de sabates que tenen, abaixin persianes definitivament. Segons informa el Diari ARA, l’empresa no ha volgut fer declaracions, però fonts de la mateixa empresa han confirmat el tancament.

El gran auge empresarial de Calçats Padeví va ser en la dècada dels vuitanta del segle passat, quan va arribar a tenir fins a nou botigues entre Barcelona i Hospitalet. A Barcelona tenia una altra botiga al carrer Pelai i a Sants dos locals més. Pel que fa a L’Hospitalet de Llobregat, tenia dues botigues a l’Avinguda Miraflores, una al carrer Rosa d’Alexandria i una altra al carrer del doctor Martí Julià.

Pel que fa a la botiga de Francesc Macià que va tancar el mes passat, ja se sap qui ocuparà una de les botigues més emblemàtiques de la plaça, el pròxim mes de novembre està previst que l’empresa Camarasa Fruits obri un macroespai gastronòmic amb una zona de botiga i un altre de restauració distribuït en les tres plantes del local.

Notícies relacionades:

Un altre comerç emblemàtic de Barcelona a punt de tancar (13.02.2021)

Tags: Sabates, tancament locals

Notícies semblants: